10KR USD + Crypto Transfers & IRS, Central Banks on Crypto Volatility + Περισσότερες ειδήσεις

Φορολογικά νέα Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι η πρόταση της κυβέρνησης Μπάιντεν για ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης περιλαμβάνει απαίτηση για μεταφορά τουλάχιστον 10.000 δολαρίων κρυπτογράφησης στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων, ανέφερε το Bloomberg.
«Όπως και με τις συναλλαγές σε μετρητά, οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν cryptoassets με δίκαιη αγοραία αξία άνω των 10.000 USD θα αναφέρονται επίσης. Αν και η κρυπτογράφηση είναι ένα μικρό μερίδιο των τρεχουσών επιχειρηματικών συναλλαγών, τέτοια ολοκληρωμένη αναφορά είναι απαραίτητη για την ελαχιστοποίηση των κινήτρων και της ευκαιρίας για μετατόπιση των εσόδων από το νέο καθεστώς αναφοράς πληροφοριών », δήλωσε το Υπουργείο Οικονομικών.
Σε μια εξήγηση – Έντυπο 8300 και Αναφορά Πληρωμών Μετρητών 10.000 USD – το IRS λέει ότι ένα «άτομο» που πρέπει να υποβάλει το Έντυπο 8300 περιλαμβάνει ένα άτομο, εταιρεία, εταιρία, εταιρική σχέση, σύλλογο, εμπιστοσύνη ή περιουσία. Το Bitcoin (BTC), το ethereum (ETH) έπεσε μετά τις ειδήσεις. Στις 16:27 UTC, το BTC διαπραγματεύεται στα 39.608 USD και εξακολουθεί να αυξάνεται κατά 6% σε μια μέρα, το ETH μειώθηκε κατά 8% σε μια ώρα, φθάνοντας τα 2.706 USD και σχεδόν διαγράφοντας όλα τα κέρδη του τις τελευταίες 24 ώρες.
Επενδύσεις νέα! τρέχουσα αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης δεν ενδιαφέρει την οικονομία των ΗΠΑ συνολικά, ισχυρίζονται δύο πολιτικοί της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, σύμφωνα με το Reuters. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του Σαιντ Λούις Τζέιμς Μπουλάρντ είπε ότι «από μόνη της δεν το βλέπω ως συστημικό πρόβλημα σε αυτό το σημείο», προσθέτοντας ότι η αστάθεια της κρυπτογράφησης είναι κάτι που «γνωρίζουν ήδη».
Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η κεντρική τράπεζα της Νορβηγίας προειδοποίησε ότι οι δραματικές μεταβολές των τιμών σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στο τραπεζικό σύστημα εάν οι δανειστές συνεχίσουν να αυξάνουν τέτοιες επενδύσεις. Επίσης, η Τράπεζα του Καναδά δήλωσε ότι η αστάθεια στα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων είναι μια αναδυόμενη ευπάθεια στο χρηματοοικονομικό σύστημα της χώρας. Ο αμερικανικός τραπεζικός κολοσσός Wells Fargo & Co δήλωσε ότι το επενδυτικό του ινστιτούτο σχεδιάζει να αξιολογήσει και να εφαρμόσει μια ενεργά διαχειριζόμενη στρατηγική κρυπτογράφησης για τους πλούσιους πελάτες της, ανέφερε το Reuters.
Το Ινστιτούτο Επενδύσεων Wells Fargo δήλωσε ότι θεωρεί τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ως εναλλακτική επένδυση για καταρτισμένους επενδυτές μέσω ενός επαγγελματικά διαχειριζόμενου ταμείου, πρόσθεσε η έκθεση. Το ψηφιακό πορτοφόλι Eco είπε ότι μερικά από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά εικονίδια του κόσμου συμμετείχαν στην πρόσφατη συγκέντρωση χρημάτων άνω των 26 εκατομμυρίων δολαρίων. – παράλληλα με το Crypto a16z, το Funders Fund και περισσότερους από εκατό άλλους.
Σε αυτούς τους επενδυτές περιλαμβάνονται οι Sean “Diddy” Combs, Kevin Durant και Rich Kleiman’s Thirty Five Ventures, Carmelo Anthony and Stuart Goldfarb’s Melo7 Tech Partners, Tiffany Haddish, Justin Blau, Larry Fitzgerald, Keisuke Honda και Kelvin Beachum Jr. Εικόνα Technologies, το blockchain- Η εκκίνηση που βασίζεται από τον Mike Cagney, δήλωσε ότι κλείνει έναν γύρο χρηματοδότησης της σειράς D ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε αποτίμηση 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η 10T Holdings και η Morgan Creek Digital ηγούνται του γύρου και συμμετέχουν νέοι και υπάρχοντες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των DCM, Digital Currency Group, HCM Capital, Ribbit Capital, RPM Ventures, των συνεργατών της DST Global και άλλων.
Το Cryptocurrencies.AI, ένα κεντρικό και αποκεντρωμένο χρηματιστήριο, δήλωσε ότι έχει εξασφαλίσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις «σε μια κίνηση για να ξεπεραστεί ο κατακερματισμός των συναλλαγών και η κακή εμπειρία των χρηστών στο crypto». Οι επενδυτές ήταν οι Alameda Research, Alphabit, DFG, AU21, Master Ventures, Fomocraft Ventures, Protocol Ventures, A195, GBIC και Rarestone Capital. Ο Won Hee-ryong, ο κυβερνήτης του νησιού Jeju, ημιαυτόνομη επαρχία της Νότιας Κορέας , έγινε ο πρώτος κορυφαίος πολιτικός στη χώρα που παραδέχτηκε ότι έκανε επενδύσεις σε κρυπτογράφηση.
Ο Γουόν δήλωσε ότι αγόρασε BTC, ETH, το διακριτικό somesing (SSX) και το διακριτικό Klay (KLAY) που εκδόθηκε από το Kakao, ανέφερε ο Chosun. Ο κυβερνήτης έχει προηγουμένως κάνει πρωτοσέλιδα στη Νότια Κορέα επιδιώκοντας να χρησιμοποιήσει το ειδικό νομικό σύστημα του νησιού για να αντιμετωπίσει μια εθνική απαγόρευση των αρχικών προσφορών νομισμάτων (ICO). Δήλωσε ότι είχε πραγματοποιήσει αγορές κρυπτογράφησης αξίας 900 δολαρίων και πρόσθεσε ότι πίστευε ότι η επένδυση σε κρυπτογράφηση ήταν «κάτι που έπρεπε να κάνω».
Η ψηφιακή πλατφόρμα χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, η Matrixport θα χρησιμοποιεί API από τον πάροχο peer-to-peer. Τα κεφάλαια fiat, εγκαθίστανται αυτόματα στο stablecoin του τελευταίου, το νόμισμα USD (USDC). Χρησιμοποιώντας διεθνείς τραπεζικές μεταφορές, οι χρήστες του Matrixport μπορούν να προσθέσουν αξία στους λογαριασμούς ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τους για την αγορά κρυπτογράφησης, δήλωσε ο Circle. Ειδήσεις NFTs
Κατατέθηκε αγωγή εναντίον του εκδότη της NFT, Dapper Labs, Inc και του διευθύνοντος συμβούλου τους στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, καθώς οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι οι NBA Top Shot Moments τους είναι μη εγγεγραμμένοι τίτλοι, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσίευσε η Forbes. Ωστόσο, ούτε η NBA ούτε η ένωση παικτών NBA μήνυσαν. Η Tezos (XTZ) είναι ο νέος επίσημος συνεργάτης blockchain της Red Bull Racing Honda και η συνεργασία θα παρουσιάσει μια αποκλειστική γραμμή NFT στο blockchain της Tezos. «Η Tezos θα μας βοηθήσει να μεγιστοποιήσουμε τη δέσμευσή μας με τους θαυμαστές μας μέσω της ανάπτυξης NFTs», δήλωσε ο Christian Horner, διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Red Bull Racing Honda Team σε ανακοίνωση. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Sir Kenny Dalglish, πρώην Liverpool FC και Εθνική ομάδα της Σκωτίας και ο σημερινός παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι Riyad Mahrez θα δημιουργήσουν αναμνηστικά NFT σε συνεργασία με την ομάδα NEM Τα NFTs τροφοδοτούνται από την πλατφόρμα Symbol της NEM (XEM), σύμφωνα με ανακοίνωση. Εξόρυξη ειδήσεων
Η εταιρεία εξόρυξης κρυπτογράφησης BIT Mining Limited δήλωσε ότι έχει συνάψει δεσμευτικό επενδυτικό φύλλο με την Dory Creek, θυγατρική της Bitdeer που ανήκει εξ ολοκλήρου, για να επενδύσει σε ένα κέντρο δεδομένων εξόρυξης κρυπτογράφησης στο Τέξας. Το BIT Mining στοχεύει να επενδύσει 25,7 εκατομμύρια δολάρια και να κατασκευάσει από κοινού το Texas Mining Center με τον Dory Creek. Η συνολική ισχύς του Μεταλλευτικού Κέντρου του Τέξας είναι 57,2 MW, με περισσότερο από το 85% της ισχύος του να παράγεται από καθαρή ενέργεια χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, ανέφεραν. Η κυβέρνηση του Καζακστάν ανακοίνωσε ότι πιθανώς θα πρέπει να πληρώσουν οι ανθρακωρύχοι της χώρας φόρος, ανέφερε η Tengri News.
Η Γερουσία της χώρας πρόκειται να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο το οποίο, εάν εγκριθεί, θα δει το μέτρο να εγκριθεί πριν από το τέλος του έτους, με αναμενόμενη δημοσίευση την 1η Ιανουαρίου 2022. Ωστόσο, αντί να τους φορολογεί στα ορυχεία κέρδη τους, οι φορολογικοί φορείς θα υποχρεώνει τους ανθρακωρύχους να πληρώνουν φόρο επί της ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν – και οι ανθρακωρύχοι θα χρεώνονται ανά kw / h χρήσης. Ειδήσεις απάτης
Το αμερικανικό γραφείο του ελεγκτή του νομίσματος (OCC) δεν ζητά από τους χρήστες BTC για να σας επιστρέψουν κάποια πλασματικά χρήματα, προειδοποίησε μια ειδοποίηση από το ίδρυμα. Το μήνυμα απάτης ισχυρίζεται ότι «τα ΔΝΤ. ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΕΘΝΕΣ και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ έχουν κάνει μια νέα πολιτική σύμφωνα με την οποία κάθε χρέος ή πληρωμή που ανήκει σε ένα άτομο άνω των 1 εκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ πρέπει να πληρωθεί μέσω μιας διεύθυνσης πορτοφολιού bitcoin». Το OCC τόνισε ότι δεν συμμετέχουν στην κατοχή κεφαλαίων για άλλες οντότητες. Ειδήσεις στο Πορτοφόλι Η εταιρεία ασφαλείας Blockchain CoolBitX κυκλοφόρησε το CoolWallet Pro, ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που διαθέτει «αυξημένη υποστήριξη νομισμάτων» και «επεκτατικές δυνατότητες στοιχηματισμού», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου μέσω email. Οι ενσωματώσεις DeFi, dapp και NFT εντός εφαρμογής θα είναι διαθέσιμες για χρήστες του CoolWallet Pro το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, πρόσθεσαν. Ανταλλάσσει νέα
Ο Kraken έχει ενσωματώσει τον συνιδρυτή της εταιρίας επιχειρηματικών κεφαλαίων Tribe Capital και συνεργάτη Arjun Sethi ως το τρίτο μέλος του συμβουλίου της ανταλλαγής, ανέφερε το Bloomberg. Η Tribe είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής του Kraken, καθώς έχει δαπανήσει 120 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς μετοχικού κεφαλαίου από τον Δεκέμβριο του 2020. Ειδήσεις Blockchain Ο ιαπωνικός όμιλος Hitachi και ο γίγαντας ακινήτων Sekisui House πρόκειται να ξεκινήσουν την πιλοτική σύμβαση ενοικίασης και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας με blockchain.
Σύμφωνα με το EnterpriseZine, οι εταιρείες θα χρησιμοποιούν μια πρωτότυπη πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους ενοικιαστές να πραγματοποιούν πληρωμές ενοικίων σε ιδιοκτήτες ακινήτων και να πληρώνουν λογαριασμούς νερού σε έναν κρατικό πάροχο. Οι εταιρείες συνεργάζονται με τις αρχές στέγασης και τον πάροχο νερού στην πόλη της Οζάκα σε ένα έργο που θα τους δει να εκτελούν τον πιλότο σε ενοικιαζόμενα ακίνητα στην Οσάκα που ανήκουν στο Sekisui House. Ένας εγχώριος πάροχος blockchain που ονομάζεται Nexchain θα παρέχει τη λύση πλατφόρμας. ____ (Ενημερώθηκε στις 16:45 UTC: περισσότερες λεπτομέρειες έχουν προστεθεί στην πρώτη παράγραφο.)
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)