46 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες κατέχουν κρυπτονομίσματα

Τα Crypto μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιάστηκαν αφού το Newsweek αποκάλυψε ένα άρθρο για το Might 11, με τίτλο “46 εκατομμύρια άτομα τώρα κατέχουν Bitcoin και κρυπτονόμισματα

Η εντυπωσιακή ποσότητα αναδημοσιεύτηκε από γνωστούς Bitcoiners, μαζί με τον Michael Saylor, CEO της MicroStrategy. Έγραψε στο Twitter, «Το νομισματικό εμπόριο αγκαλιάζει το mainstream της κρυπτογράφησης ενσωματώνοντας το bitcoin στην ασφαλιστική του κάλυψη, τραπεζικά και χρηματοδοτικά εμπορεύματα. Σύμφωνα με το Newsweek, 46 εκατομμύρια ιδιώτες έχουν πλέον Bitcoin.

The monetary trade is taking crypto mainstream by way of constructing #Bitcoin into their insurance coverage, banking and funding merchandise. @Newsweek says 46 million Individuals now personal Bitcoin.https: //t.co/Wj6Ymk0hYU

– Michael Saylor (@michael_saylor) May 12, 2021

Ο Nic Carter, συνιδρυτής πατέρας της Coin Metrics, ανέφερε ότι η τεράστια ποικιλία των Bitcoiners «αντιπροσωπεύει μια ισχυρή εκλογική περιφέρεια που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τα πολιτικά μερίσματα για την εισαγωγή του Bitcoin είναι τεράστια. «

Ο Dan Held, επικεφαλής ανάπτυξης του Kraken, γιόρτασε το ορόσημο για άλλη μια φορά και έκανε tweet:

“46 million Individuals personal Bitcoin. 22% of all adults. It is taking place proper now.”

Ωστόσο, στο R / Bitcoin subreddit, η τελική απόκριση χαρακτηρίστηκε ως δυσπιστία. Ορισμένοι Redditors αναφέρονται ως «υπερβολικά υπερβολικοί» ή ανέφεραν ότι «δεν ψωνίζουν για αυτούς τους αριθμούς». Ο Redditor unfuckingstoppable έγραψε:

“Sounds very excessive. I do not know a single one who owns it. And which means 1 in 6 or 7 folks personal it.”

Οι 46 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες κατέχουν κρυπτονομίσματα, προέρχονται από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 6-7 Ιανουαρίου από την New York Digital Funding Group ή το NYDIG.

Η ψηφοφορία για τον Ιανουάριο αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη το NYDIG στις 22 Μαρτίου σχετικά με την κάλυψη Bitcoin και ασφάλισης ζωής που διαμόρφωσε την ιδέα για το άρθρο του Newsweek. Ενώ η ανάλυση είναι πολύ πλήρης, έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων επειδή εμφανίστηκε σε μια σημαντική εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

Τα μεγέθη προτύπων από κάθε έρευνα είναι συγκριτικά μικρά, ωστόσο θεωρούνται στατιστικά νόμιμα. Η κύρια εκτέλεση πραγματοποιήθηκε σε 1.050 άτομα με εισόδημα άνω των 50.000 $ και έχει σφάλμα περιθωρίου 3,1%. Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε σε 2.184 Αμερικανούς αγοραστές με τέλος σφάλματος δύο,1%.

Με σύγχυση, η κύρια γραμμή του άρθρου του Newsweek σημαίνει ότι 46 εκατομμύρια άτομα συμβολίζουν το «17% των ενηλίκων κατοίκων», ενώ η μοναδική ψηφοφορία NYDIG ισχυρίζεται ότι η ποσότητα είναι 22% των ενηλίκων κατοίκων. Υπό την προϋπόθεση ότι η NYDIG έλεγξε αποκλειστικά αυτά των οποίων τα εισοδήματα ήταν πάνω από 50.000 $ (μια μικρότερη ομάδα από όλους τους ενήλικους κατοίκους), αυτό μπορεί περιστασιακά να αποσαφηνίσει τη διάκριση μεριδίου.

Μια άλλη ανακάλυψη που τραβούσε την προσοχή από το Newsweek ήταν ότι σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες (53%) «ανέφεραν ότι δεν είχαν προσωπική ψηφιακή ιδιοκτησία, ωστόσο το 55% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι ίσως σκέφτονται να συμπεριλάβουν το crypto στο χαρτοφυλάκιό τους».

Οι αριθμοί ψηφοφορίας NYDIG αυξάνονται από έναν τρέχοντα ψηφοδέλτιο Crypto Trade Gemini με μεγαλύτερο μοτίβο τριών, 000 ατόμων. Το εμπόριο φημίζεται στην έκθεσή του ότι «βασίζεται κυρίως στη μέτρηση των προτύπων μας, εκτιμούμε ότι περίπου το 14% των κατοίκων των ΗΠΑ κατέχουν κρυπτογράφηση», που αντιστοιχεί σε 21,2 εκατομμύρια άτομα. Αν και οι αριθμοί έχουν κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, η ίδια η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2020 νωρίτερα από ό, τι το τρέξιμο ταύρων του 2021 ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)